schade buitenland natrekken
schades      km-standen      eigenaren
Voorkom een miskoop


Schade buitenland natrekken met het kenteken
Voer een kenteken in: 

Europese Auto Historie


Internationale data koppelingen maken het mogenlijk om de historische gegevens van voertuigen afkomstig uit andere Europese landen ( en de USA ) op te vragen.U kunt deze check gebruiken voor geimporteerde voertuigen en voor voertuigen die in het buitenland te koop staan.


Informatie uit:


Frankrijk
Duitsland
Nederland
Belgie
USA
Zweden
Noorwegen
Zwitserland
Denemarken
Oostenrijk
Hongarije
Tsjechie
Spanje
Polen
Litouwen
Slowakije

Voor wie zijn de chassisnummercheck en buitenlandse kenteken check


Wij verzamelen historische informatie van voertuigen zoals Schades, Kilometerstand registraties en informatie over Vorige eigenaren in de onderstaande landen. De dekking van deze gegevens verschilt per land.
Hieronder een overzicht van wat u kunt verwachten wanneer u een check doet:

Wanneer u een historisch voertuig rapport opvraagt controleren wij naast het schade verleden en de kilometerstand of:

- Of er foto's van een schade beschikbaar zijn.
- Of er informatie over de vorige eigenaren bekend is.Auto verleden Buitenland natrekken


U kunt met onze chassinummercheck en onze buitenlandse kenteken check natrekken of een voertuig in het buitenland schade heeft gehad. Veel auto's in Nederland zijn ingevoerd en is er vaak weinig bekend over het verleden van deze auto's. Handelaren uit binnen en buitenland maken gebruik van dit tot nu toe onzichtbare verleden. Vaak worden auto's die in het buitenland een zware schade hadden in Nederland verkocht.
Ook worden de kilometerstanden van ingevoerde auto's vaak teruggedraait omdat er geen inzage is in de kilometerhistorie van het buitenland.
Met onze chassisnummer check kijken wij of er een schade geregistreerd staat in onze buurlanden en in landen waar vandaan veel auto's naar Nederland worden geimporteerd.