5 beoordelingen in totaal



Review van:
Blink Auto's
nieuweweg 64A
3765 GA Soest
657531969
http://www.blinkauto.nl


Eigenaar van dit bedrijf? Maak een account aan?
en reageer op de reviews. Account aanmaken > >

Het aantal sterren dat Blink Auto's op autoverleden.nl scoort is een gemiddelde van de scores van reviews op autoverleden.nl en andere review sites.
Hieronder kunt u de reviews lezen die op autoverleden zijn achtergelaten.



13-02-2019


Eric Stom

Prettige samenwerking

Na stad en land te hebben afgelopen toch terug naar Blink auto*s. Persoonlijke benadering van Sam stond mij aan. Goede prijs/ kwaliteitsverhouding en service.
Kom er zeker terug
Aangekocht voertuig: Toyota toyota yaris verso; 1.3 16v vvti 5-drs , 2001
02-02-2019


Immenga

rectificatie blink auto*s

na overleg en na een paar misverstanden wederzijds uit de wereld te hebben geholpen zijn we tot ieders tevredenheid tot een oplossing gekomen. uiteindelijk alles toch netjes opgelost.gemaakte afspraken zijn inmiddels nagekomen. helaas is het niet mogelijk om een review gebaseerd op een misverstand op deze site aan te passen of te verwijderen vandaar deze tweede review,met het dringend verzoek om mijn vorige review te verwijderen.
Aangekocht voertuig: Bmw 5er reihe , 2005
28-01-2019


Immenga

tellerstand flink teruggedraaid

heb er een bmw gekocht en na onderzoek blijkt dat de teller 143dkm is terug gezet. gebeld om opheldering, vervolgens een afspraak gemaakt over een financieele tegemoetkoming en daar houd hij zich niet aan. word aangifte gedaan voor tellerfraude. ook de auto die ik ingeruild heb staat met een lagere stand dan toen ik hem inruilde op internet. oplichter van het ergste soort
Aangekocht voertuig: Bmw 5er reihe; 525d touring aut. , 2005
05-06-2018


Miranda

Top autobedrijf

Ik heb daar een Volkswagen gekocht! Prachtige auto ik kreeg waar voor me geld. Ik kom daar nu nog terug voor de onderhoud van me auto. Ga zo door!
Aangekocht voertuig: Volkswagen caddy tdi 77 kw bestel , 2007
16-05-2018


Ge

Geen auto kopen

Ze liegen altijd over autos en alle autos van deze bedrijf is met schade en teller teruggedraaid en reparatie liegen ze telkens dus nooit meer daar auto kopen anders word je belazerd
Aangekocht voertuig: Volkswagen golf , 2013

Review schrijven