1 beoordelingen in totaal



Review van:
RS Royal Cars
Bovenkerkerweg 23
1185 XA Amstelveen
06-43063505
http://www.rs-royalcars.nl


Eigenaar van dit bedrijf? Maak een account aan?
en reageer op de reviews. Account aanmaken > >

Het aantal sterren dat RS Royal Cars op autoverleden.nl scoort is een gemiddelde van de scores van reviews op autoverleden.nl en andere review sites.
Hieronder kunt u de reviews lezen die op autoverleden zijn achtergelaten.



21-12-2018


Yl

Oplichter

19 November J.L een auto gekocht Bij Berry Van Vliet. Eigenaar van R.S Royalcars. ( nieuwmeerdijk 399 badhoevedorp ). Via whatsapp heb ik de garage gevraagd of de auto mankementen had en deze technisch helemaal in orde was. Berry gaf aan dat de auto helemaal goed was zonder elektronische storingen en mankementen.
Een aantal uur nadat ik de auto had gekocht startte deze ineens niet meer. Rede de verlichting was aan blijven staan. Dit terwijl ik zeker wist dat de verlichting hiervoor uit stond. Volgens Berry was dit de stuurschakelaar, hij zou een nieuwe regelen en dan zou ik zelf de kosten moeten betalen om deze erop te zetten. Ik zelf was het hier eigenlijk niet mee eens. Omdat RS royalcars wat zegt een betrouwbaar autobedrijf te zijn een deugdelijk voertuig af moet leveren. Maar toch de reparatiekosten a 50 zelf betaald. Echter bleek na deze reparatie dat dit onderdeel helemaal niet defect was maar er een ander probleem was. ( zekeringkast defect, tellers defect, verlichting bleef ongevraagd aan staan, dakraam wat lek is en je drijfnat wordt als het regent. Tik in de motor, )Berry zei dat ik terecht kon bij een garage van een kennis van hem en had doorgegeven dat ik maandag zou komen. Afgelopen maandag dus naar het adres gegaan wat hij me gaf. Tot mijn verbazing was dit gewoon een woonhuis ( waar iemand blijkbaar zelf aan autos sleutelt ) en was er niemand aanwezig. Telefoonnummer wat was doorgegeven was niet in gebruik. Uiteindelijk toch contact weten te krijgen met de persoon van de garage en die was niet op de hoogte van mijn komst. Meneer Berry van Vliet. Eigenaar van RS Royalcars had dus helemaal niet doorgegeven dat ik zou komen. Ik heb nog geprobeerd om er uit te komen met Berry. Maar de enige oplossing die hij had was om opnieuw langs de garage te gaan. ( waar dus niemand aanwezig was ) donderdag 12 December zou Berry de auto ophalen op mijn werk en ermee naar de garage gaan. Tot mijn verbazing kwam hij deze afspraak ook niet na. ik snap niet dat Berry Van Vliet mensen oplicht voor zo n klein bedrag. Pas dus op mensen. Koop geen auto op de nieuwmeerdijk 399. Eerlijk en betrouwbaar is wel het laatste wat dit bedrijf is. En tot een oplossing willen ze niet komen. Op berichtjes wordt amper tot niet gereageerd. Maar zo makkelijk komen ze er natuurlijk niet mee weg. Het is jammer dat ik een ster moest geven. Want zelf 1 ster is deze eersteklas oplichter niet waard.
Aangekocht voertuig: Peugeot 206; 2.0 16v 3drs , 2002

Review schrijven