4 beoordelingen in totaal



Review van:
Salland Auto Trading
Amperestraat 1A
8013 PT Zwolle
649769775
http://www.salland-auto-trading.nl


Eigenaar van dit bedrijf? Maak een account aan?
en reageer op de reviews. Account aanmaken > >

Het aantal sterren dat Salland Auto Trading op autoverleden.nl scoort is een gemiddelde van de scores van reviews op autoverleden.nl en andere review sites.
Hieronder kunt u de reviews lezen die op autoverleden zijn achtergelaten.



17-05-2019


Anoniem

Polo cross

Onlangs een polo cross gekocht voor 9950,- met inruil eigen. Je hoopt dat dat je er weer een paar jaar mee verder kan. Maar meteen dag na ophalen al dat er van alles aan mankeert. Je belt en word gewoon afgewimpeld ja dit had je met proefrit moeten horen. Nou nee hoor en door alleen maar huis te rijden gaat er van alles stuk! Dus auto na laten kijken, blijkt van alles stuk te zijn, distributieketting stond op knappen. Climatcontrol werkt niet en ga zo maar door.
Dus voor ons nooooit weer bij dit bedrijf. Totaal geen medewerking
Aangekocht voertuig: Volkswagen polo , 2013
15-03-2018


Gerard Bedijn

Super netjes geholpen

Vandaag de auto afgehaald en alles was keurig geregeld. Ik ga ervan uit dat de auto nog jaren plezier aan ons geeft. De onderhouds history zat er ook keurig bij.
Aangekocht voertuig: Volkswagen tiguan , 2010
20-01-2018


Heike Bok

Super bedrijf

Ik heb al verschillende auto*s bij Salland auto trading gekocht. Stuk voor stuk goede en betrouwbare auto*s. Klantvriendelijkheid staat er zeer hoog in het vaandel. onze volgende auto, wordt zeker weer bij Salland gekocht.
Aangekocht voertuig: Peugeot 407; 3.0 v6 24v automaat , 2005
16-07-2017


Tonneke

Heel goed geholpen.

We zijn heel goed geholpen door Joey.Het is een garage waar ze veel verstand hebben van auto*s en net dat beetje extra aandacht geven. Ten opzichte van de auto*s en de klant. Bedankt Joey.
Aangekocht voertuig: Opel astra station wagon , 2008

Review schrijven