12 beoordelingen in totaal



Review van:
Weerterveld Auto's
Weerterveld 71
6231 NC Meerssen
06-37195284
http://www.weerterveldautos.nl


Het aantal sterren dat Weerterveld Auto's op autoverleden.nl scoort is een gemiddelde van de scores van reviews op autoverleden.nl en andere review sites.
Hieronder kunt u de reviews lezen die op autoverleden zijn achtergelaten.



19-03-2019


Cramer

Zeer Tevreden over dit profesioneel autobedrijf

Ik heb een paar weken gelden een Picanto gekocht, en een goede ervaring gehad bij dit bedrijf. Wordt niks opgedrongen, bijzonderheden van te voren gemeld en goed advies bij het maken van een keuze tussen 3 auto*s.

Persoonlijk en transparant, eigenaar doet zelf de verkoop en is vakkundig en professioneel.Draait niet om de feiten heen.

Ik ben blij met mijn aankoop.

Aangekocht voertuig: Kia picanto , 2010
15-03-2019


Daan

Prima Ervaring

Zeer open en meedenkend bedrijf.
Aangekocht voertuig: Citroen c3 , 2006
20-02-2019


Piet

Bleek dikke schade auto

Vorige week auto gekocht, zou prima in orde zijn. Kofferbak bleek vochtig te zijn. Wat bleek kan van binnen naar buiten kijken. Verkoper geeft niet thuis. In het gesprek gaf men aan dat ze dit dit hoefde te vertellen, bah bah. Gaat ze kennelijk alleen om het geld. Ze zeggenen *kom voor een betrouwbare auto b hij ons* niet dus. Wat een waardeloos bedrijf
Aangekocht voertuig: Peugeot 1007 , 2005
28-01-2019


Marieke

Sterke Aanbeveling

Ik heb hier mijn oude Franse auto ingeruild en een C4 aangeschaft. Van begin af duidelijke informatie. Bij aflevering laatste controle, zonder extra kosten onderdeel laten vervangen. Zeer tevreden over de aankoop en service
Aangekocht voertuig: Citroen c4 , 2005
17-12-2018


Paulussen uit Geulle

Zeer tevreden over mijn Aygo

Ik ben paar maanden overgestapt van een grote Focus naar een kleinere auto. Goed advies, en kreeg alle aandacht en tijd.Het is uiteindelijk een Aygo geworden Deze heb ik bij Weerterveld Auto*s aangeschaft. Ben nog altijd zeer tevreden.
Aangekocht voertuig: Toyota toyota aygo , 2008
08-12-2018


Ruud

Uitstekende service

Ik wil Weerterveld auto*s in Meerssen bedanken voor hun uitstekende service. Eerlijk en geen loze praatjes. Goed advies en ben zeer tevreden over mijn aankoop
Aangekocht voertuig: Volkswagen golf , 2004
23-10-2018


Cm

Ontevreden

Een auto gekocht met veel problemen.in het begin zijn we goed geholpen,maar het probleem was nooit opgelost,naar 4,5 maand de auto kunnen weg doen!en voor genoeg geld laten maken, maar helaas krijgen we niks terug van deze garage! Terwijl de auto van het begin al kapot was! Dus ik voel me echt opgelicht!
Aangekocht voertuig: Peugeot 206 , 1999
23-10-2018


Cm

Ontevreden

Een auto gekocht met veel problemen.in het begin zijn we goed geholpen,maar het probleem was nooit opgelost,naar 4,5 maand de auto kunnen weg doen!en voor genoeg geld laten maken, maar helaas krijgen we niks terug van deze garage! Terwijl de auto van het begin al kapot was! Dus ik voel me echt opgelicht!
Aangekocht voertuig: Peugeot 206 , 1999
20-09-2018


Peter

Een tevreden klant

zijn vaste klant bij dit bedrijf, auto voor mijn zoon en schoondochter hier gekocht. Nu voor mijn andere zoon een auto gekocht. Correct en eerlijk Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Aangekocht voertuig: Kia rio , 2006
13-09-2018


Aniek

Top Bedrijf

Wij hebben een VW Polo gekocht bij dit bedrijf.Bij bezichtiging waren er 2 aandachtspunten deze werden ons gemeld. We hebben hier afspraken over gemaakt. Bij het ophalen waren alle afspraken met betrekking tot aflevering nagekomen. Wij stellen de eerlijkheid erg op prijs.
Aangekocht voertuig: Volkswagen polo; 44 kw , 1998
15-08-2018


RJL

Schandalig

Vol vertrouwen een auto bij Weerterveld Auto*s te Meerssen gekocht. Ze geven immers aan goed onderhouden auto*s te verkopen en deden dat mondeling bij mijn koop ook. Niets blijkt minder waar. Nu 4 maanden na aankoop, al voor meer geld aan reparaties kwijt, dan de aankoopwaarde van de auto (3000). Onjuiste informatie die wordt verstrekt, nalatig in gemaakte afspraken en auto blijkt achteraf achterstallig onderhoud te hebben en niet eens bij een garage te zijn geweest voordat deze te koop is gezet. Dit terwijl er duidelijk anders werd aangegeven. Bij contact hierover werd door de eigenaar van Weerterveld Auto*s alles bij elkaar geschreeuwd en ons uiteindelijk (onvriendelijk) verzocht het terrein te verlaten.
Aangekocht voertuig: Renault megane , 2007
08-07-2018


Erik

Zeer keurig en correct bedrijf.

Ik heb zo vaak ergens een auto gekocht. Wat mij bij dit bedrijf opviel was dat het hele nette keurige en vriendelijke mensen zijn. De autos staan er netjes bij, bedrijf ziet er netjes uit.

Ik heb een auto gekocht in de laagste prijsklasse. Zelfs voor dit lage bedrag ( ik koos voor zo meenemen geen afleverkosten, werd ik uiterst netjes geinformeerd.
Zelfs toen ik aan het afrekenen was en de factuur gemaakt werd op kantoor, liep de eigenaar alsnog even de auto na of alles werkte. De olie werd nog bijgevuld. Controle onder de motorkap.
Interieur werd nog nagelopen. Er werd nog een lampje in het portier vervangen.
Op de koop toe werden de oude vloermatten er nog uitgehaald en kreeg ik er splinternieuwe in.
Omdat het zo warm weer was kreeg ik zelfs een koud drankje mee voor terug naar huis.

Ik ben niet zo van de review*s schrijven, maar ik vind dat dit bedrijf absoluut een positief compliment verdiend.
Ik haal daar de goedkoopste auto weg, en dan zo netjes en correct behandeld worden, daar kan menig autobedrijf wel wat van leren.
Aangekocht voertuig: Volkswagen polo; 55 kw , 2003

Review schrijven