1 beoordelingen in totaal



Review van:
Almaz Autocentrum
Sand-ambachtstraat 146-a
2691 BN 's-Gravenzande
0174-284360
http://www.almazautocentrum.nl


Eigenaar van dit bedrijf? Maak een account aan?
en reageer op de reviews. Account aanmaken > >

Het aantal sterren dat Almaz Autocentrum op autoverleden.nl scoort is een gemiddelde van de scores van reviews op autoverleden.nl en andere review sites.
Hieronder kunt u de reviews lezen die op autoverleden zijn achtergelaten.



07-06-2017


S. Osinga

Verkoopt Troep

Verkoopt troep. Hebben een auto gekocht welke een verkeerde gemonteerde band had. Hierdoor op de snelweg hele wiel met trommel er uit geklapt, incl. de rem. We reden 90 op de snelweg en gelukkig waren we op de rechter baan. Levensgevaarlijk!!! Toen de wagen afgesleept werd, heeft de berger gekeken en geconcludeerd dat dit alleen kan gebeuren als het wiel verkeerd gemonteerd is. Dit gebeurd niet als je even over iet heen rijd.
Ik had contact opgenomen met Almaz, maar hij wilde voor geen meter helpen. Hij ontkende alles en gaf aan dat het onze schuld was. auto hebben we net 1 maand en 4 dagen in ons bezit gehad. Gekocht op 4 januari 2017 en op 9 februari kon die naar de sloop, gezien Almaz zijn fouten niet wilde toegeven. Auto was hiervoor van vrienden/familie van hem dus hij zou van eventuele gebreken moeten afweten en heeft dit dus blijkbaar verzwegen. Ik raad een ieder af om bij deze zaak iets te kopen. goedkoop is hier snel duurkoop. had dus beter een auto kunnen leasen voor 3 maanden voor dat geld!
-------------------------------------------------
UPDATE: Vorig weekend bij 2 afzonderlijke monteurs nagevraagd of zoiets door ouderdom kon gebeuren. Ze hebben naar de auto gekeken en kwam tot de conclusie dat het verkeerd gemonteerd was. Blijkbaar een veiligheid pin aan de binnenkant van de moer vergeten te zetten. Hierdoor is de moer in verloop van tijd steeds losser gekomen, waardoor we uiteindelijk op de snelweg het wiel + trommel hebben verloren.
Hun waren beide mee eens, dat dit levensgevaarlijk was en nooit had mogen/kunnen gebeuren, indien deze veiligheid pin wel geplaatst was.
Aangekocht voertuig: Opel corsa gls x1.4xe , 1997

Review schrijven