4 beoordelingen in totaal



Review van:
Auto Leiderdorp
Touwbaan 2
2352 CZ Leiderdorp
611171131
http://www.autoleiderdorp.nl


Eigenaar van dit bedrijf? Maak een account aan?
en reageer op de reviews. Account aanmaken > >

Het aantal sterren dat Auto Leiderdorp op autoverleden.nl scoort is een gemiddelde van de scores van reviews op autoverleden.nl en andere review sites.
Hieronder kunt u de reviews lezen die op autoverleden zijn achtergelaten.



05-03-2020


Mel

Oplichter

Contact gehad met Kevin via Marktplaats. Na veel vragen over de auto, besloten om te gaan kijken bij de auto met eventueel een proefrit. Daar aangekomen (na een aardig stuk rijden) bleek het dat er valse informatie doorgegeven was via Marktplaats over de APK. Auto zou afgeleverd worden met nieuwe APK tot 2022, ik had dit 2 keer nog nagevraagd via Marktplaats (nieuwe apk + gelijk kunnen meenemen van de auto mocht er interesse zijn). Ik vroeg dit nog een keer na omdat ik het al onwaarschijnlijk vond om er een nieuwe APK dezelfde dag nog op te kunnen zetten op een weekend dag. Nog een keer een bevestiging gekregen. Eenmaal daar hield hij zich van de domme en deed alsof wij het verkeerd begrepen hadden. Ik ging daardoor twijfelen aan mezelf en nam het maar voor lief. Het was namelijk niet heel erg, APK konden wij zelf ook wel even doen aangezien hij ons garandeerde dat het een top auto is, geen mankementen. Altijd goed onderhouden want het was een lease auto geweest voordat wij hem kochten. Tijdens de proefrit zagen wij dat het voorlicht het niet meer deed, dit zou geregeld worden. Na een deal te hebben gemaakt wilde hij graag in contant betaald worden zodat hij een groot gedeelte zwart in zijn eigen zak kon stoppen. Tijdens dat wij het geld zouden pinnen zou hij het lampje vervangen.
Hij kwam erg vriendelijk en vertrouwd over op ons. Hij zei zelfs dat hij het kenteken licht OOK nog even vervangen had in de tussentijd! De deal was rond en eenmaal thuis kwamen we erachter dat het licht aan de voorkant helemaal niet vervangen was. Had dit aan hem bericht en toen hield hij zich van de domme dat hij alleen het kentekenlicht gedaan had. Terwijl hij ons zeker wijs maakte dat het voorlicht ook gedaan was. Maar ik dacht laat maar, het is de moeite niet om voor een lampje hierover te discussiëren. Ik heb hem toen zelf even vervangen, kleine moeite, wel jammer van het SCHIJNheilige. Als hij het ons gewoon gezegd had dat het voorlampje niet gelukt was, dan hadden wij dat meer gewaardeerd.
Ik vond het nog geen reden voor een slechte review.. Dit doe ik namelijk niet snel. Maar na een dag merkte wij al dat het schakelen in zijn achteruit raar deed. Na laten kijken in de garage of de auto wel goed is. Bleek de koppeling helemaal versleten te zijn en het vliegwiel totaal kapot!! Gaat ons veel geld kosten terwijl hij ons een *goed onderhouden* auto verkocht had, technische top staat. Was ook zeker geen goedkope! Auto uit 2014, maar 71.000 KM NAP.. Klonk allemaal erg mooi. Auto was achteraf zeker het geld niet waard! Voor de reparatie kosten die wij nu maken, konden wij al een 2e hands auto voor kopen. Erg balen..... en dat zeg ik dan nog netjes! Geen garantie genomen, maar als ik de reviews lees is dat maar goed ook.. Anders had het ons nog meer geld gekost. Voor ons een dure les. Voor degene die de reviews goed lezen hopelijk niet.... Verspil uw geld niet en koop hier niks!!
Aangekocht voertuig: Fiat fiat punto , 2014
26-01-2020


Jeremy

wees gewaarschuwd voor deze oplichter!!

Behoorlijk opgelicht! Auto met verborgen gebreken, en veel geld kwijt, en als je m oplichter noemt wordt je door Kevin uitgescholden voor *kankerlijer* en dreigementen...

Auto gekocht bij Kevin die helemaal in orde zou moeten zijn, en hij is bij de verkoop echt heel aardig en goed in vertrouwen winnen.
Auto wordt vies afgeleverd, meerdere functies die zouden moeten werken werkte niet! vervolgens na paar weken rijden lekt de versnellingsbak olie, zie ik dat de uitlaat lek is en bij een afgebroken bout is gekit, en nog meer slordige gebreken die hij niet heeft gemeld. Ik neem contact op om aanspraak te maken op garantie en ik moet maar 2 weken wachten omdat er iemand op vakantie was ofzo, vervolgens op meerdere keren aandringen mag ik de auto afgooien en kijkt hij er zsm naar, maar zelf was hij er niet dus dat schiet niet op, tijdens dit telefonisch contact probeert hij me wijs te maken dat ik deze auto als privé gekocht heb dus geen garantie heb,
LET OP! DIE VAKGARAGE IS NIET VAN HEM! Hij is gewoon een soort handelaar ofzo. Hele sneaky constructie dit.
In dit geval heeft Kevin me weer voorgelogen door te doen alsof ik de auto privé gekocht heb terwijl de auto toch echt op zijn site staat en ik bij hem in de garage het afgehandeld heb, leugens dus en opgelicht.

Vervolgens wordt je uitgescholden door Kevin omdat ik hem een oplichter vindt,
voor *kankerlijer* en bedreigt dat als ik hiervan iets op internet zet *ga je zien wat er met je gebeurt*
(Gesprekken zijn opgenomen)

Ziek gewoon!

Aangekocht voertuig: Opel astra , 2010
12-01-2020


Niek Ruiter

AUDI S5

Ik ben goed geholpen door de eigenaar van Leiderdorp.
Lekker vlot zaken gedaan en afgewikkeld.
Betreft een 3 jaar oude Audi S5 .
Leuk adres voor aparte snelle auto*s !!!.
Aangekocht voertuig: Audi a5 cabriolet , 2017

Review schrijven