1 beoordelingen in totaal



Review van:
Loyaal Auto's
Hanzeweg 12F
2803 MC Gouda
0182-232030
http://www.loyaalautos.nl


Eigenaar van dit bedrijf? Maak een account aan?
en reageer op de reviews. Account aanmaken > >

Het aantal sterren dat Loyaal Auto's op autoverleden.nl scoort is een gemiddelde van de scores van reviews op autoverleden.nl en andere review sites.
Hieronder kunt u de reviews lezen die op autoverleden zijn achtergelaten.



04-01-2019


wouter

Loyaal auto*s nieuw vennep filiaal

Dit is één van de slechtste en verkeerdste bedrijven om zaken mee te doen! WEES OP UW HOEDE.
Ik kan al mijn hierop volgende argumenten onderbouwen met zowel facturen met alle *beloofde* meldingen erop als wel geluidsopnamen van de veelvuldige telefoongesprekken!!!

ik had een opel corsa automaat proefgereden bij loyaal auto*s. bij de testrit kwamen we erachter dat de airco niet functioneerde en dit hebben we aangegeven bij teruggave. Wij hebben toen aangegeven interesse te hebben in de auto maar dat de airco eerst gemaakt moest worden.

zo gezegd zo gedaan (dachten we toen althans....) en auto op komen halen en afrekenen. bij afrekenen bleek er ineens geen extra sleutel bij auto te zitten en ook bleken ze hem niet eens volgetankt te hebben of schoongemaakt of überhaupt iets.... (ik zat heel erg omhoog omdat mijn huis leeggeroofd was en auto meegenomen en ik naar werk moest komen en leenauto moest terug, dus ze wisten dat ik omhoog zat). Hier was misbruik van gemaakt, maar goed dit terzijde en niet verder belangrijk.

airco was gefixt zeiden ze, hij was enkel leeg en hadden bijgevuld en lekte niet. Ik gaf aan dat me dit erg sterk leek want in dusdanig kort jaarbestek gaat airco niet zomaar leeg. ik heb door hun bevestiging geschreven op factuur dat de airco gefixt was met de belofte als hij alsnog leeg bleek te zijn dan kon ik terug en werd het gefixt..
zo gezegd zo gedaan en auto meegenomen (helaas.....).

twee weken later: en ja hoor airco deed niks meer. dit was duidelijk geval van lekke airco. (bij aflevering deed hij het nog gezien hij langzaam leegloopt...). Ik telefonisch contact opgenomen en nee het was toch echt in die twee weken door mijzelf lek gegaan op de weg....
paar telefoongesprekken later zeiden ze als je diagnose wat lek is laat checken bij bedrijf dan kunnen we dat bespreken voor de reparatie met loyaal.
zo gezegd zo gedaan. airco laten diagnostiseren. Bleek de airco lek te zijn achter het dashboard! oftwel heel veel reparatiekosten aan uurloon.
toen begon kwartje bij mij al te vallen dat loyaal dit al bij hun *reparatie* hadden geconcludeert maar zaten van gewoon bijvullen, weggeven en daarna kosten afschuiven....
meerdere telefoongesprekken gehad hierover (bedrijflocatie niet om de hoek voor mij ) en uiteindelijk puntje bij paaltje wilde ze hoe dan ook niet meewerken. (enkel hun eigen korting bij de bij hun aangesloten garage wilde ze aanbieden tezamen met de korting op de onderdelen, oftewel dat het loyaal zelf nog steeds geen cent extra kost).

uiteraard was ik het hier niet mee eens en eiste dat ze aan hun verplichting als verkoper gingen voldoen en niet iemand een kat in de zak verkopen. (eigenlijk in essentie zijn het oplichters met dit sort praktijken). Uiteindelijk hebben ze weggewuifd dat ze dit via hun advocaat gingen laten lopen om het juridisch aan te pakken (dit uiteraard met de achtergedachte dat dit een te dure richting zou worden voor een net bestolen jeugdige consument en dat het verhaal hiermee klaar zou zijn,).

zoals eerder gezegd, al het bovenstaande kan ik bewijzen met de gesprekken en factuurfoto*s waar het op beschreven staat. ik vertel dus geen onzin enkel om bedrijf zwart te maken.

conclusie: wees op uw hoede wanneer u zaken wilt doen met dit bedrijf en bij voorbaat: zoek een andere verkoper voor uw eigen bestwil.
Aangekocht voertuig: Opel corsa , 2008

Review schrijven