6 beoordelingen in totaal



Review van:
Blue Car Sales
Hoorn 174
2404 HK Alphen aan den Rijn
06-28554496
http://www.handelsplaats.nl


Eigenaar van dit bedrijf? Maak een account aan?
en reageer op de reviews. Account aanmaken > >

Het aantal sterren dat Blue Car Sales op autoverleden.nl scoort is een gemiddelde van de scores van reviews op autoverleden.nl en andere review sites.
Hieronder kunt u de reviews lezen die op autoverleden zijn achtergelaten.



17-12-2019


Melvin

Opgelicht waar je bij staat.

Hierbij mijn gehele ervaring over Blue car sales. heeft u geen tijd/zin om mijn gehele ervaring te lezen? Lees dan alleen mijn conclusie : Koop u auto hier niet u word opgelicht waar u bij staat.

Opzoek naar mijn eerste auto. kwam op een alfa Romeo 147 uit die stond aangeboden bij Blue car sales. Recensies waren gemiddeld. Dus ik dacht bij mijzelf ik neem een kijkje.

Vervolgens een afspraak gemaakt om de auto te bezichtigen & proefrit gemaakt . auto reed goed, geen mankementen enkel wat lichte krasjes. Werd verteld dat de auto is dealer onderhouden en volledig gratis rijklaar werd gemaakt, bij aankoop GELUKKIG garantie van 2 maanden erbij gekocht. Degene over het boekhouden was zeer chaotisch. had € 200 euro teveel op de factuur gezet, gelukkig zag ik dit en werd dit meteen opgelost.

Na aankoop olie gecontroleerd . olie was tot mijn verbazing helemaal leeg . 2 dagen na aankoop stond ik stil naast de snelweg auto werd de volgende dag opgehaald door het bedrijf ( dit koste me ondanks de garantie toch € 65 euro ) . Over wat de auto mankeerde werd mij niks verteld, heb telkens zelf moeten bellen wat er nou aan de hand was met de auto . Werd op 2x toe verteld dat de auto *bijna* klaar was, maar vervolgens werd er weer verteld dat ze vertraging opliepen. na 3 weken eindelijk de auto kunnen ophalen. opnieuw een proefrit maken was niet mogelijk. en ondanks de garantie toch nog 300 euro moeten betalen. Cruise controle deed het opeens niet meer, werd mij verteld dat ze hier *niks aan konden doen * Factuur was niet mogelijk omdat de boekhoudster er niet was. Heb moeten betalen zonder een factuur te hebben gezien. Ik raad iedereen het sterk af om hier een auto te kopen

Mvg,


Aangekocht voertuig: Alfa romeo alfa romeo 147 , 2006
23-11-2019


Smit

Zeer goed

Eergisteren wezen kijken voor een auto samen met mijn zoon, zeer vriendelijk ontvangen alles goed uitgelegd (ook via de mail) we zijn tot een deal gekomen en gisteren de Volvo V70 D5 opgehaald. Netjes nieuwe apk erop en twee nieuwe banden (op de kosten van Bleu Car Sales) super services. Een aanrader
Mvg Sandy en Koen Smit
Hilversum
Aangekocht voertuig: Volvo v70 , 2006
18-10-2019


Richard Bergmans

vriendelijke oplichters

Blue car sales komt vriendelijk over. Het zijn echter oplichters van het zuiverste water. De auto die ik heb gekocht houdt er steeds mee op, bobine brandt door. Uiteindelijk hebben ze de auto teruggenomen, voor de helft van de aankoopprijs. Het is dat ik ervan af wil omdat ik mijn humeur hier niet verder door wil laten verzieken. Als een client van mij dit was overkomen had ik het met kosten en rente voor de rechter op ze verhaald. Ze hebben overigens wel lang de indruk gewekt hun best te doen om het op te lossen, maar toen dat niet lukte probeerde ze zelfs mij noig een keer op te lichten met een auto die ze wel voor mij zouden importeren, volgens hen 750 BPM, wat maar 150 is enz. Ze zijn lelijk door de mand gevallen. Getalenteerde oplichters, dat dan weer wel.
Aangekocht voertuig: Volvo v70 , 2001
11-04-2019


Kees

Nog nooit meegemaakt

Wij komen uit Brabant en na een proefrit een Peugeot 206 Roland Garros zonder garantie gekocht.

Toen alle papieren romslomp geregeld was , starten de auto niet meer.

Startmotor defect volgens de monteur.

Dan denk je :ooh nee zonder garantie

Maar niets is minder waar . De dealer heeft meteen een nieuwe startmotor gemonteerd en we mochten in de tijd dat de auto werd gerepareerd gaan lunchen bij een hotel in de buurt.
Dit alles op kosten van Blue Car Sales

De auto was dus gekocht ZONDER garantie.

WAT EEN SERVICE !!!!!

Wat een TOP bedrijf.
Dit hadden wij dus nog nooit meegemaakt.

Ik raad dit autobedrijf dus zeker aan en kom hier zeker terug.

Nogmaals bedankt. bedankt
Aangekocht voertuig: Peugeot 206 , 2003
13-09-2018


Tsang

Eerlijk en betrouwbaar

Hi,

Ik schrijf zelden review voor een auto dealer/ - garage. Maar Blue Car Sales te Alphen verdient dit keer wel eentje...

Mijn waardering is o.b.v.:

- Occassion gekocht tegen een eerlijke prijs (vind ik dan);
- Goede inruilprijs gekregen (vergeleken met andere garages/ inkoop sites);
- Vriendelijk personeel en goede service.

Wat mij het meest aansprak is toen ik mn auto ging ophalen, dat ik werd aangewezen door de eigenaar van het bedrijf dat er een probleem is in de *vliegwiel* die in de toekomst (dus nu totaal geen probleem is) mogelijk probleem zou opleveren. Hij bood zich aan om deze te repareren op zijn rekening.

Ik heb veel occassions gehad, dus ook veel dealers/ garages gezien. Geen 1 dealer/ garage meegemaakt die dit zou doen. De reparatie kostte toch een aantal man uren + de onderdelen.

Bottom line, als ik weer aan toe ben aan een *nieuwe* occassion, ik ga zeker eerst kijken bij hen.

Gr.
Aangekocht voertuig: Volkswagen golf plus , 2006
05-09-2018


arthur van der vis

goed geregeld

in mei dit jaar een bmw 525d uit 2005 bij dit bedrijf gekocht ..er zat nog een paar maanden apk keuring op maar ik wilde de bmw met een nieuwe apk keuring hebben ..dat was geen probleem en is ook gebeurd
radio en de navigatie werkte ook niet naar behoren dit was wel ff een probleempje..maar uit eindelijk is de bmw naar een specialist in beek en donk gebracht en heb ik m daar zelf opgehaald ...met leen auto van bleu car sales en ook nog eens op zondag ..ging maandag ochtend vroeg op vakantie ...
mijn conclusie goed auto bedrijf ...meer kan ik er niet van zeggen
mvg arthur van der vis
Aangekocht voertuig: Bmw 5er reihe; 525d touring aut. , 2005

Review schrijven