2 beoordelingen in totaal



Review van:
Van den Brink Automotive
Spaarndamseweg 76
2021 CB Haarlem
639066966



Het aantal sterren dat Van den Brink Automotive op autoverleden.nl scoort is een gemiddelde van de scores van reviews op autoverleden.nl en andere review sites.
Hieronder kunt u de reviews lezen die op autoverleden zijn achtergelaten.



12-10-2019


Frank

Zeer tevreden klant

Ik ben bij van den Brink Automotive zeer professioneel geholpen met mijn Audi A5 cabriolet. Niels is een liefhebber en heeft veel kennis van audi. Alles was netjes en op tijd afgewerkt en bij vragen staat hij me altijd te woord. Een tevreden klant.
Aangekocht voertuig: Audi a5 cabriolet , 2017
20-05-2018


Zeer teleurgestelde klant

Zeer teleurgestelde klant

Tot nu toe hele slechte ervaring met het bedrijf.
Dit was mijn eerste dure auto aankoop en deze is erbarmelijk slecht. Tot de dag van vandaag kan ik niet blij zijn met de aankoop omdat de auto niet in de overeengekomen staat verkeerd.
Ik heb een auto gekocht op 20 april en heb op 19 mei een advocaat moeten inschakelen omdat afspraken niet nagekomen zijn en ik al 3 weken lang compleet genegeerd wordt n.a.v. gemelde gebreken!

Communicatie voor de koop was goed, eenmaal na de koop wordt er slecht tot niet gereageerd. Het betreft hier een dure aankoop van 20K, voor deze prijs mag je kwaliteit verwachten en uitstekende service.
Nu wordt ik op extra kosten gejaagd om te krijgen waarvoor ik al betaald heb! Dit kost onnodig extra tijd, geld en energie.

Heb heel veel spijt, ik wou dat ik deze miskoop terug kon draaien en mijn geld bij een professioneel en betrouwbaar bedrijf kon besteden met BOVAG garantie (i.v.m. gedwongen proceskosten).
Mijn advies; koop hier niet! Als je dit toch doet wees scherp op details in de advertentie en controleer de auto op werkelijk alles! (maak ook foto*s ter bewijs)

Aangekocht voertuig: Audi a1 sportback , 2016
 
Antwoord:
15-09-2018
Van den Brink Automotive

( NAAM VERWIJDERD DOOR BEHEERDER ) heeft bij mij een fraaie Audi A1 gekocht van 2 jaar oud met 28.000 km. Het is een prachtige auto, die voor de aankoop bij de Audi dealer is geweest voor een aankoopkeuring en voor een onderhoudsbeurt. Deze auto is bij de Audi dealer glansrijk door de aankoopkeuring gekomen. Dat ze desondanks de auto ´erbarmelijk slecht´ noemt geeft duidelijk aan met wat voor persoon we hier te maken hebben.

Voor de aankoop heeft ze veelvuldig contact met mij opgenomen en is ze een aantal keren langs geweest, zelfs met haar ouders (die ze als getuigen wil opvoeren). Tijdens deze bezoeken en in haar zeer lange e-mails heeft ze uitgebreid naar alles geïnformeerd. Maar over cruise control heeft ze het nooit gehad helaas. Daar ben ik niet blij mee.

Wel heeft ze aangegeven graag S-line stoelen in de auto te willen hebben. Om aan haar wensen tegemoet te komen, heb ik gekeken of ik een auto had staan met de door haar gewenste stoelen. Dat bleek maar 1 auto te zijn

Review schrijven