1 beoordelingen in totaal



Review van:
Bestevaer auto's
Bestevaerstraat 63
1812 PC Alkmaar
06-53685720
http://www.Bestevaertautos.nl


Eigenaar van dit bedrijf? Maak een account aan?
en reageer op de reviews. Account aanmaken > >

Het aantal sterren dat Bestevaer auto's op autoverleden.nl scoort is een gemiddelde van de scores van reviews op autoverleden.nl en andere review sites.
Hieronder kunt u de reviews lezen die op autoverleden zijn achtergelaten.



16-09-2017


Margreet van der Wart

Oplichting.

Tien dagen geleden een auto gekocht met z.g. garantie. Onderweg haperde de auto en bij controle door de monteur, die mijn auto*s al 15 jaar in onderhoud heeft, bleek dat de motor met tape en siliconenkit aan elkaar hing en er ging 3,5 liter olie in. Totaal verrot dus. Gebeld met de degene die me de auto verkocht heeft, ik mocht wel een andere uit komen zoeken. Helaas is inmiddels daar de heleboel in beslag genomen wegens achterstallige betalingen.
Er zat overigens nog bijna een jaar APK op de auto, dus de APK zegt ook niet veel. Waarschijnlijk beginnen deze lui weer ergens anders een autobedrijf, dus wees op uw hoede. Het zag er allemaal erg netjes uit en dan heb je geen argwaan. Als je nu met ze belt doen ze net of ze niets te maken hebben met Bestevaer auto*s en dat je een verkeerd telefoonnummer hebt. Oplichting van het ergste soort dus. Auto kan naar de sloop en geld weggegooid, en bedankt.
Aangekocht voertuig: Alfa romeo alfa romeo 146; 1.4 t.spark 16v , 1999

Review schrijven