3 beoordelingen in totaal



Review van:
Cabriocentrum Nederland
Griftsemolenweg 26
8171 NS Vaassen
0578-561114
http://www.cabriocentrumnederland.nl


Eigenaar van dit bedrijf? Maak een account aan?
en reageer op de reviews. Account aanmaken > >

Het aantal sterren dat Cabriocentrum Nederland op autoverleden.nl scoort is een gemiddelde van de scores van reviews op autoverleden.nl en andere review sites.
Hieronder kunt u de reviews lezen die op autoverleden zijn achtergelaten.



13-09-2019


Menno Doppenberg

Super ervaring!

In mei 2019 ben ik in bezit gekomen van een prachtige BMW 1 serie cabrio. De aparte combinatie van zwart en cognac sprak mij erg aan. Daarnaast had de auto een aantoonbaar lage km stand en goede prijs kwaliteit combi. Toen ik kwam kijken werd ik gelijk vriendelijk ontvangen door de eigenaar in de prachtige showroom. Er stonden meerdere types cabrio en alles zag er keurig uit. Je kon zien dat de eigenaar Henk aandacht besteedde aan de presentatie van de cabrio’s die er elk keurig gepoetst bij stonden. Ook werd er goed ingegaan op technische vragen. Daarna een proefrit gemaakt en de deal was rond! Inmiddels heb ik de auto een half jaar en heb ik echt kunnen genieten van de zomer en het heerlijke cabrio weer zonder technische problemen, de auto is gewoon 100 procent in orde en rijdt fantastisch. Ik ben zelf altijd huiverig bij het kopen van een auto en de betrouwbaarheid van de verkoper, maar ik raad iedereen aan voor een aparte en goeie cabrio naar Cabriocentrum Nederland te gaan. Mijn volgende cabrio ga ik in elk geval zeker weten hier kopen. Henk, bedanniet!
Aangekocht voertuig: Bmw 1er reihe , 2009
02-08-2019


Peter Schipper

Eind goed al goed!

Inmiddels zijn het Cabriocentrum Nederland en ik tot een vergelijk gekomen. De eigenaar is mij financieel tegemoet gekomen.
Aangekocht voertuig: Audi audi tt , 2003

Review schrijven