1 beoordelingen in totaal



Review van:
Cabrio Trading Rheden
Dorpsstraat 1
6991 HD Rheden
06-51541927
http://www.cabriotrading.nl


Eigenaar van dit bedrijf? Maak een account aan?
en reageer op de reviews. Account aanmaken > >

Het aantal sterren dat Cabrio Trading Rheden op autoverleden.nl scoort is een gemiddelde van de scores van reviews op autoverleden.nl en andere review sites.
Hieronder kunt u de reviews lezen die op autoverleden zijn achtergelaten.



02-08-2019


J. Both

Jammer

In mei 2019 kocht ik bij dit bedrijf een Mazda MX-5 NC. De verkoper maakte allerlei mooie beloften over garantie e.d. dus ik had er wel vertrouwen in.
Ik heb de auto voor aankoop via internet laten controleren op schade in Duitsland (het is een import auto), maar er kwam niets naar boven. Achteraf blijkt er toch gespoten aan de auto. Had ik misschien moeten zien, maar ik ben geen professional. Het was wel een professional die dat zag toen ik voor mijn werk bij een spuiterij moest zijn.
Sinds de aanschaf zijn er allerlei kleine dingetjes (ruitenwisser, kofferbaksluiting, sleutel gebroken) kapot gegaan, en da’s verder geen probleem, dat kan gebeuren en is door mijzelf opgelost.
Ook bleek al vrij snel na aankoop dat de thermostaat stuk was, die is door CTR vervangen. Vreemd dat dit ondanks uitgebreide controle waar de verkoper het over had niet naar boven is gekomen. Ook ging er een wiellager stuk, en omdat dat ergens heel ver bij hem uit de buurt gebeurde heb ik dat door een ander bedrijf laten vervangen. Dat heeft hij dan weer wel vergoed.
Maar hetgeen waar ik eigenlijk over val is: De auto verbruikt veel olie, ongeveer een liter op 1500 km. Hier heb ik verschillende malen via mail contact over gehad, en daar kreeg ik als opmerking dat “olieverbruik er wel een beetje bij hoort bij een NC”.
Hij stelde nog een flush te willen uitvoeren maar op mijn (meerdere malen) vragen wanneer dat zou kunnen heb ik nooit meer antwoord gehad. Ik ben bang dat hij expres net zo lang heeft gewacht tot de garantie was verlopen en nu denkt dat hij er niet meer verantwoordelijk voor is.
Al met al ben ik niet te spreken over dit bedrijf, en hoop dat andere kopers er daar beter van af komen dan ik.

Aangekocht voertuig: Mazda mazda mx-5 , 2008

Review schrijven