2 beoordelingen in totaal



Review van:
Schotpoort Handelsonderneming
Poelkampstraat 40
6961 VT Eerbeek
06-29352245
http://www.schotpoortautos.nl


Eigenaar van dit bedrijf? Maak een account aan?
en reageer op de reviews. Account aanmaken > >

Het aantal sterren dat Schotpoort Handelsonderneming op autoverleden.nl scoort is een gemiddelde van de scores van reviews op autoverleden.nl en andere review sites.
Hieronder kunt u de reviews lezen die op autoverleden zijn achtergelaten.



25-01-2020


Hans korstendrager

Aanschaf tacuma

Een tacuma aangeschaft prijs is zeer rieel aardige verkoper en tja wat wil je voor een auto van €1000,- auto was precies zoals omschreven en bevalt goed
Aangekocht voertuig: Suzuki baleno; sedan td , 1999
19-06-2017


Theike

Zeer slecht, niet betrouwbaar!!!

Twee weken geleden auto gekocht voor 3000 euro, binnen een week lag de oprit vol met olie uit de versnellingsbak en slipt de koppeling.

Nu volgt er een reparatie van zo*n 1000 euro. Schotpoort geeft niet thuis en wil ons ook niet tegemoet komen in de kosten, op het moment van heb je een proefrit gemaakt en lekte de auto geen olie, dat weet ik zeker zegt ie, dus sorry, maar dan heb je pech, ik kan niks voor jou betekenen.

Uiteindelijk blijkt dat ik geen poot heb om op te staan.
Dit valt niet onder rechtsbijstand, omdat Schotpoort niet is aangesloten bij Bovag bijv.

Proceskosten zijn dus voor de verliezende partij en meestal draait dit uit op een sam-sam regeling en dan ben je uiteindelijk duurder uit dan het maar gewoon te laten repareren.

Ik vind het erg jammer, dat dit de praktijk is en er wel geld verdiend mag worden, maar dat je je verder nergens op kunt beroepen als het fout gaat.

Tegen Schotpoort kan ik alleen maar zeggen, wij werden netjes behandeld bij de verkoop, maar vinden het erg jammer, dat er nog niet eens gezegd word, nou ik vind dit erg jammer voor jullie en ik wil jullie wel uit coulance tegemoet komen.

Nee... Ik verkoop auto*s... Repareer niks... Ik heb mijn geld verdiend en voor de rest sorry maar daar kan ik niks aan doen...

Geen garantie = Geen garantie
Aangekocht voertuig: Renault kangoo , 2006

Review schrijven