7 beoordelingen in totaal



Review van:
RDS Automotive
Kerkakkers 5
5674 RP Nuenen
06-51116316
http://www.rdsautomotive.nl


Eigenaar van dit bedrijf? Maak een account aan?
en reageer op de reviews. Account aanmaken > >

Het aantal sterren dat RDS Automotive op autoverleden.nl scoort is een gemiddelde van de scores van reviews op autoverleden.nl en andere review sites.
Hieronder kunt u de reviews lezen die op autoverleden zijn achtergelaten.



27-06-2019


Maurice Hoekjan

Zeer goede service!

Ik heb hier een tijdje geleden mijn Mazda CX9 gekocht. Bij aankoop is reeds medegedeeld dat de navigatie niet werkte, maar dat dit zou worden gerepareerd. Reparatie lukte helaas niet. Toen heeft Patrick geheel kosteloos een nieuw navigatiesysteem ingebouwd (op de heetste dag van dit jaar). Een dergelijke service kom je nog zelden tegen. Ik kan deze auto garage een ieder van harte aanbevelen.

Maurice Hoekjan
Aangekocht voertuig: Mazda cx-9 , 2007
18-05-2017


Ronny Noordover

Quality service.

Ik heb hier plusminus 7 weken geleden mijn wagen gekocht. Het ging om een BMW touring 320D. Ik kan over deze garage in Gerwen geen verkeerd woord zeggen. Ik ben een 2 tal dingen tegen gekomen toen ik de wagen net had. Dit is per direct gelijk goed op gelost. Het is een bedrijf waar je goed behandelt wordt door iedereen die er werkt. Mijn is vertelt dat hij als motto heeft dat hij niet alleen auto s wil verkopen Maar ook om met degene die daar een occasion koopt een goede band op te bouwen zodat de mensen het zien zitten ook voor een grote/kleine beurt terug te komen.Nou ik kan zeggen dat Patrick mijn vertrouwen heeft gewonnen. Ik kom daar zeker vaker terug. Zowiezo voor de onderhoud van me wagen en waarschijnlijk ook wel weer om mijn volgende occasion te kopen.
Aangekocht voertuig: Bmw 3er reihe , 2004

Review schrijven